Myy daay

Vaknade klockan två på natten pga att jag hade ont i mitt vänstra öra och kind, och var ännu svullnare i halsen. Så jag drack te och satt i min säng och led, och sen gick jag till soffan för att de onda i örat skulle gå över. De gjorde de till slut. Vaknade senare runt 10 typ av att syster väckte mig, haha... Och hon skrattade åt mig och alla andra oxå för jag random ut tydligen. Haha.. Sen idag har jag bara chillat med min syster, tränat osv. Känns gött nu! Fick lite kläder av syrran också. Har typ gråtit idag för att jag hatar mitt hår! Men jag ska färga de snaaaart, hoppas jag..

That body <3

Trött

Vaknade jätte tidigt imorse och måste sova! Gonatt

Duktigt Frida (y)

Råkade tappade mobilen i golvet och det blev såhär, så nu får jag ha tejp istället för ett "lock". Just love it. <3 (grejen som skulle hålla fast locket gick sönder..)

Får inte ens ha mitt rum ifred

Hatar mitt liv. Fuck. Hejdå.

Ensam nu

Nu har Pia gått osv. Hade en riktigt bra kväll men jag mådde dock inte så bra på morgonen, don't ask why. Och nu är inte på humör, för en annan grej, men hoppas ni har de bra iaf..

Mullemeeck.

Är här med Pia som sover här inatt :) just nu gör vi typ ingenting, men bah chillar ;) men jaa hoppas nj får ha fortsatt dålig kväll för de har inte vi :) Gosseee<3

Väntar på goaste

Just nu väntar jag på världens bästa som ska sova över. Gåing tÅ be fann

fml

Ledsen, ful och äcklig.

Mother€&@#%£

Ja, hej.. Det är som vanligt idag. Känner mig helt jävla bombad, som vanligt... Saknar folk som vanligt. Känner mig ful och äcklig, som vanligt... Och ledsen, som vanligt... Om Pia eller nån ser detta, ring mig vafan. Pallar inte med skiten asså.

I am NOTHING without YOU

Please, don't leave me. You are the only i have.

Inspiration - tatoo

Jag har ett mål

Jag har ett mål, när det gäller utseende osv. Tills November, ska jag gå ner så mycket som jag behöver i vikt. Jag ska ha långt hår (eller iaf längre än vad jag har nu) och färga mitt hår lila. November, fyra månader på mig, nu kör vi.

bla bla bla..

Hej där! jag fick någon fråga, eller jag fick många frågor men jag tar dom i ett annat inlägg. Iaf så fick jag en fråga om mitt hår, vilka färger jag har haft och vilka skulle jag vilja ha osv. Och jag kommer inte ihåg alla färger jag har haft i mitt hår men jag har typ haft, ginger rött, svart, mörkbrunt, lila, grönt och blått underhår, och oranga toppar och sen kommer jag inte på mer. Vad jag skulle vilja ha för hårfärg? Jo, just nu så skulle jag vilja ha rosa, de har jag redan, men jag skulle vilja göra de jätte rosa! :D och när jag har jätte långt hår, som jag försöker att samla på eller vad man säger, så ska jag färga om de lila, knall lila :D sen får väl man se i framtiden ;) men jag ska läge mitt hår vila oxå, så att man inte sliter på de för mycket.

Drömkroppen!

-

Blir lite sur över mitt hår, de ser ut som att de är rött, men de är rosa! Okej... De är inte hel rosa, färgen börjar gå ur men ändå! Måste färga om de snart, annars blir jag ginger :(
 
Bilden ljuger
 
 

Ingen bra dag

Detta är ingen bra dag, har vaknat tidigt på morgonen för att åka till stan. Men jag köpte ingenting typ. Men jag fick lite tid med min pappa iaf! Sen kommer jag hem efter fyra och har värk i benen. De kliar i mina ögon och jag känner mig ful och äcklig och rosa hårfärgen börjar gå ur! Jätte fult. Men jag får väl färga om de snart. Ledsen tjej

Orkar ingenting.

Känns som alla skiter i mig. Att jag inte är värd ett skit! Känner mig för de mesta hatad. Knappt några vänner, bara en. Men vafan? De är ju bättre de än att att ha massa falska! Och hon är bara för bäst! Men imorgon ska jag åka till stan, jag önskar att de kan bli en bra vecka! Men vi får väl se.. Kanske blir en standard vecka, bara ligga i sängen och slösa bort mitt liv. Och känna sig patetisk och hatad...

Du är underbar.

Ärligt talat, utan dig hade jag inte varit kvar på denna jord. Du har stöttat mig och hjälpt mig. Du har varit den som har stannat kvar hos mig längst! Jag minns alla våra minnen, från första dagen vi träffades. Du är den enda jag kan lita på! love you<3

Jag trodde jag kunde lite på dig.

Tillfällig design

Kommer en ny så snart som möjligt

Pallar intee

Har ont i huvudet men de går säkert över snart. Lite små sur över vissa 'människor'. Jag känner att jag behöver snacka med en tjej (som är min bästaste och grymmaste vän) om vissa saker, som jag självklart inte nämner på bloggen. Men just nu så ska jag ta ett stort glass vatten och lägga mig i sängen och böla. Ha de gott!

Lördags myset. <3

Skissade lite bah

Måndag -

På måndag ska jag åka in till stan o handla lite grejer ;) sen blir de bara att åka hem igen och göra de vanliga, bara vara i sängen och göra absolut ingenting (y)

Bullshit

Har så fett tråkiga dagar alltså! Fyfan, har Inget o göra, barar stirrar in i väggen. Blir sjukt glad när nån kompis frågar "göra något idag?" :(

-

My mornig outfit

Sjukt dålig dag

Hej på er! Jag vaknade tidigt idag, och gick upp och bara tog på mig en tröja. Vaknar och ser massa 'sura' människor. Jag skulle göra en tårta och de gick ju sådär. Min kompis skulle komma, men så kunde inte hon, men de är okej ändå. Bara de att jag satt helt ensam sen när vi skulle fira de hela. Blev proppmätt och mådde jätte dåligt, de gör jag nu med. Sen blir jag arg, irriterad och ledsen för en annan sak senare när firandet var slut. Och nu är jag lite deppad bara.. Men jag längtar tills imon, då ska jag till min pappa som jag inte har varit hos på en vecka och två dagar. Och så hoppas jag att de ska bli en bra vecka. Med min kompis oså, loveu. Ehm.. Så har jag inget mer och säga, så hejdå!

I wanna grow old with you

Ska strax till affären och köpa grejer som jag ska ha imorgon. Tårta grejer osv. Ska göra en jätte go tårta! Och Pia ska vara med :) Då blir den änna extra go ;) haha... Men jaja, ska iaf handla och när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra? Får väl vänta på att de ska bli en ny dag? Haha, skit samma, hörs

Ångest

Får ångest typ hela tiden, och de är pga att jag tycker och tänker att jag är så ful! Varför är alla andra fina, snygga osv när jag ser ut som ett omtumlat ansikte, typ.. Jag orkar inte med dee! Börjar känna mig ful och äcklig och helt värdelös..

L Ö R D A G E N

 
 

Bored..

Har haft en skit tråkig dag, som vanligt... Men just nu laddar jag upp bilder från i Lördags som kommer att komma upp på bloggen snart.

Läs min sjukt underbara väns blogg!

Http://www.nattstad.se/pianilsson

Följer du mig på instagram?

@fridisings

Onsdag!

Längtar tills på Onsdag! Haha, men ah.. Bara gör de ;) nej men ni får se då Jag lägger upp bilderna från i Lördags imorgon :) ha en go kväll

Tänkte lägga upp lite bilder...

Tänkte lägga upp lite bilder på mig och Pia :) men ett problem.. Har inte sladden till min kamera så smart som jag är! Glömde den hos pappa.. Men jag lovar att jag lägger upp dom när jag har sladden!

Torsdag*

Haha, råkade skriva fel på ett ord där de står Torslanda istället för Torsdag.. No big deal men ändå :)

Vaknat

Vaknade nu, Rätt tidigt egentligen.. Med vad jag gick och la mig iaf ;) men på Torslanda fyller min mamma och moster år! Så jag och min kompis ska göra tårta :D om de fortfarande är bestämt så.. Men de blir säkert bra :) men 'dagens planer' är väl ligga och slappa och städa mitt rum. Känner mig btw inte så jag bra, men de går la över.

Vill ha!

-

Innan jag färgade håret ;)

-

Nej, nu jävlar!

Jag är trött på att skämmas över min kropp! Jag måste verkligen göra någonting åt detta nu känner jag! Jag ska börja jobba på den drömkroppen! Önska mig lycka till!

Tråkig dag...

Har en jätte tråkig dag :( Har inget o göra.. Haha, vet inte vad jag skulle säga mer men ah, hejdå så länge!

Äntligen färgat håret!

Har ju längtat efter att färga håret! Och nu har jag gjort de :D

Ny blogg, igen...

Så, ja, nu har jag skaffat en TILL ny blogg. Min förra gick inte så bra, så jag gjorde en ny!
Hoppas någon gillar den ;)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0